14 april ALV met lezing door Remmelt Eldering

Op zaterdag 14 april vindt de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de NSTV plaats. Dit jaar zijn we weer welkom in het ijsclubgebouw van Ankeveen.

Graag nodigen we al onze leden uit voor deze vergadering met aansluitend een lezing door Remmelt Eldering, trainer van o.a. Olympisch goud winnares Esmee Visser.

Het programma
10.00-10.30 Ontvangst met koffie en thee
10.30-12.30 Algemene Ledenvergadering (ALV)
12.30-13.30 Lunch (soep en broodjes)
13.30-15.00 Lezing Remmelt Eldering, trainer allround-team RTC Noord
15.00-16.00 Gelegenheid om na te praten, onder het genot van een drankje

Lezing door Remmelt Eldering
Ongetwijfeld heeft iedereen een paar weken terug de jonge Esmee Visser het olympische goud op de 5km in Peongchang zien winnen. En ongetwijfeld heeft iedereen haar na haar race samen met haar coach de spanning en daarna de vreugde zien doormaken. Haar coach, Remmelt Eldering, die haar sinds vorig jaar mei begeleidde. Naar eerst een vijfde plek op het NK in oktober, via een tweede plek op het OKT naar goud op de Spelen.

Na afloop van onze Algemene Ledenvergadering (ALV) op zaterdag 14 april 2018 in Ankeveen, zal deze coach zijn verhaal vertellen. Over zijn trainingswijze, hoe hij zijn team begeleidt en dan vooral de manier waarop hij met zijn pupil Esmee Visser naar de Olympische Spelen heeft toegewerkt en deze heeft beleefd.

Remmelt, in 1982 geboren in Noordbergum, beleefde in de jaren 2002 t/m 2005 zijn eigen schaatscarrière bij o.a. DSB en VPZ. Als schaatstrainer-coach is Remmelt met name in het noorden van het land actief geweest. Van 2012 tot 2015 maakte hij een uitstapje naar het buitenland. In het koude Winnipeg (Canada) trainde hij drie jaar de opleidingsploeg van Canada. Hij trainde daar o.a. Tyson Langelaar en David LaRue (deelnemers aan het WK Junioren).

In 2015 kwam hij weer terug in Nederland, waar hij direct aan de slag kon als trainer van iSkate, oftewel RTC Noord. Daar begeleidt hij het allroundteam met o.a. Lex Dijkstra, Esmee Visser, Max Visscher en Louis Hollaar. Hoe bouwde hij aan dit team? Hoe liet hij Esmee op het juiste moment pieken?

Zaterdagmiddag 14 april vertelt hij zijn verhaal!

Datum en tijdstip
Zaterdag 14 april 2018
10.30-16.00 uur (ontvangst vanaf 10.00 uur)

Locatie
IJsclubgebouw Ankeveen, Stichts End t.o. 23, Ankeveen

Voor wie
NSTV-leden

Kosten
Geen

Punten technisch-kaderlicentie
Na afloop krijg je 2 punten voor je technisch-kaderlicentie.

Aanmelden 

Gesloten.

Reacties zijn gesloten.