Bijscholing 3D-stretching 25 september

Op dinsdagavond 25 september organiseren we in Assen een bijscholing over 3D-stretching.

Over de manier en het effect van het rekken van onze spieren is nog altijd veel te doen. In deze bijscholing geeft Bob Stoker van AFP Fysiotherapie in Assen zijn visie op de 3-dimensionale manier van spierrekken.

Wanneer je de juiste doelen (spierverzorging en lenigheid) kunt koppelen aan de 3-dimensionale manier van spierrekken, kan dit waardevol zijn voor (inline) schaatsers. Met 3D-stretching ben je in staat om meer verkorte spiervezels te vinden en te bereiken dan met enkelvoudig rekken. Tijdens deze bijeenkomst leer je de zes voor het schaatsen belangrijkste spiergroepen 3D te rekken: de bekken-, de heup-, de bil-, de bovenbeen- en de onderrugspieren. Want, zoals alle onderdelen van de grondmotorische eigenschappen is lenigheid van enorm belang voor schaatsers!

Datum en tijdstip
Dinsdag 25 september 2018
19.00 uur: Ontvangst met koffie/thee
19.30 uur: Aanvang
21.30 uur: Einde

Locatie
AFP fysiotherapie
Industrieweg 10
9403 AA Assen

Kosten
Leden: gratis
Niet-leden: 20 euro (contant te betalen)

Voor wie
Schaats- en inline trainers vanaf niveau SL2

Praktijk
Let op: het betreft een praktijk bijscholing, dus kom in sportkleding

Punten
Na afloop krijg je 2 punten voor je technisch-kaderlicentie.

Aanmelden
Niet meer mogelijk.

AVG
*) Om de deelnemers van tevoren te informeren wie er nog meer naar de bijeenkomst komen, mailen we van tevoren een deelnemerslijst naar alle deelnemers (handig bijvoorbeeld voor carpoolen). Als je niet wilt dat jouw naam daarin gedeeld wordt, geef dat dan aan, dan laten we jouw naam daar uit.

**) Graag maken we foto’s (en soms ook filmpjes) van onze activiteiten. Deze zijn handig om onze vereniging te promoten, maar ook om in verslagen en impressies te gebruiken om duidelijk te maken wat we zoal doen en hoe zo’n bijeenkomst eruit ziet (immers, beelden zeggen zoveel meer dan woorden). Dus onze nieuwsbrieven, website en via onze Facebook-pagina. Als je niet wilt dat we jou zichtbaar in beeld brengen, geef dat dan aan. Dan zullen we daar rekening mee houden.

In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij verder met jouw persoonsgegevens omgaan.

Reacties zijn gesloten.