Bijscholing ‘Buigen of barsten’ gaat NIET door

Update 11 maart 2020

Helaas hebben we op het allerlaatste moment moeten beslissen de bijscholing “De wedstrijdschaats: Buigen of Barsten” door Hans Gijssen te moeten annuleren.

We hebben steeds de richtlijnen van het RIVM aangehouden, die overigens zeggen dat we het nog steeds kunnen laten doorgaan, maar doordat de baancommissie Breda op advies van het NOC-NSF alle trainingen en wedstrijden heeft geannuleerd op de ijsbaan in Breda zien ook wij ons genoodzaakt de bijeenkomst te annuleren.

We gaan de bijscholing verzetten, daarover later meer.

Op woensdagavond 11 maart organiseren we een bijscholing verzorgd door Hans Gijsen. Hij zal ingaan op de conclusies die komen uit het boek dat hij vorig jaar heeft uitgebracht: “De wedstrijdschaats. Buigen of barsten”.

In dit boek laat hij via kleurentekeningen en berekeningen zien wat er gebeurt als er op de schaats wordt gereden en hoe dit gunstig te beïnvloeden is om een betere techniek te ontwikkelen en scherpere resultaten te behalen. De ronding, buiging, afmetingen, materiaaleigenschappen, vervorming door inwerkende krachten en het ontstaan van deze krachten zijn slechts enkele van de vele onderwerpen die in het boek aan bod komen. En dus ook in deze bijscholing!

Datum en tijdstip
Woensdag 11 maart 2020
19.00-19.30 Ontvangst met koffie/thee
19.30-21.30 Bijscholing

Locatie
Juryruimte IJsbaan Breda
Terheijdenseweg 506
4826 AB Breda

Voor wie
NSTV-leden vanaf niveau SL2
Update: Vanaf 4 maart kunnen ook niet-leden met trainersdiploma vanaf niveau SL2 zich aanmelden. Inmiddels is de bijscholing volgeboekt. Stuur een mail als je op de reservelijst wilt.

Kosten
Leden: gratis
Niet-leden: 20 euro (contant te betalen)

Punten
Na afloop krijg je 2 punten voor je technisch-kaderlicentie.

Aanmelden
Aanmelden kan via de ledensite. Op dit moment is er geen plek meer. Stuur een mail als je op de reservelijst wilt.

Reacties zijn gesloten.