De agenda weer gevuld

Nadat we in 2012 met het nieuwe bestuur en de nieuwe look van de NSTV voortvarend van start zijn gegaan en er in alle delen van het land steeds een regionale bijeenkomst of masterclass plaatsvond, was het sinds november dit jaar helaas wat stil.

Door allerlei omstandigheden, waaronder o.a. een te lage bezetting in het bestuur, hebben geplande activiteiten niet plaatsgevonden. Daarnaast heb je lange tijd niets over het jaarcongres (met vooraf de ALV) gehoord.

De intentie was het congres tegelijk met het WK Allround in Heerenveen te organiseren, zodat we een aantal buitenlandse coaches bij het congres konden betrekken. Ondanks vele inspanningen vanuit NSTV, NLcoach en de KNSB is dit helaas niet gelukt. Daarom is gezocht naar een andere datum. Omdat de voorbereidingen voor een congres in andere vorm weer veel tijd kosten, was april niet meer haalbaar. De datum voor het congres is nu vastgesteld op zaterdag 14 juni. De avond vooraf, vrijdag 13 juni, vindt de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. De locatie dit jaar is Garderen. Noteer alvast in je agenda. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk via de site en onze nieuwsbrief.

Ook staan de eerste regionale bijeenkomsten van dit seizoen weer in de planning. Op maandag 12 mei over het kiezen van de juiste schaatsen voor de jeugd in regio west. En in oost (of midden van het land) volgt een tweede regionale bijeenkomst over het puberbrein (in navolging van de geslaagde bijeenkomst in regio noord in september).

Kortom, we zijn weer in de lucht. Heb je ideeën, weet je sprekers, mis je onderwerpen of wil je zelf een bijdrage leveren aan onze activiteiten, neem gerust contact met ons op!

Reacties zijn gesloten.