Nieuwe ledensite is live!

Vanaf nu kun je als NSTV-lid inloggen in onze nieuwe ledensite. We hebben iedereen vanmorgen daarover geïnformeerd via een e-mail met bijlage.

In deze ledensite kun je jouw gegevens bekijken zoals die bij de NSTV geregistreerd staan en (indien nodig) aanpassen, kun je bekijken welke bijscholingen je via de NSTV hebt gevolgd, en vooral heel belangrijk: voortaan kun je je daar heel eenvoudig aanmelden voor onze bijscholingen!

Hoe werkt het aanmelden voor onze nieuwe ledensite?
Iedereen heeft voor de eerste keer inloggen op deze nieuwe site een nieuw wachtwoord nodig. Ga daarvoor naar de NSTV-ledensite:

Daar zie je een blok ‘Inloggegevens’. Vul bij het veld ‘Gebruikersnaam’ jouw e-mailadres in waarmee je bij de NSTV staat geregistreerd en klik daarna op de link ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’.

Op het betreffende e-mailadres ontvang je vervolgens een mail met daarin een wachtwoord. Vul bij Gebruikersnaam nogmaals je e-mailadres in en bij het veld ‘Wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord in (gaat het snelst via kopiëren/plakken) en klik op de button ‘Inloggen’.

Je komt daaropvolgend in een nieuw scherm waarin je het gestuurde wachtwoord in een eigen wachtwoord moet veranderen. Vul bij ‘Huidige wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord weer in. En vul bij de twee velden daaronder jouw nieuwe eigen wachtwoord in. Deze moet uit minimaal 6 tekens bestaan, waarvan minimaal 2 cijfers. Klik daarna op de button ‘Bewaren’.

Gedaan? Gefeliciteerd! Jouw account is nu actief en voortaan kun je hiermee inloggen in de onze ledensite!

Persoonlijke gegevens wijzigen
Het moment dat je daadwerkelijk inlogt, kom je in jouw persoonlijke omgeving van de ledensite terecht en kun je je diverse persoonlijke gegevens die bekend zijn bij NSTV bekijken. Klopt er iets niet bij de NAW-gegevens? Klik dan op de menuknop ‘Wijzig gegevens’. Hier kun je dan zelf dit soort zaken aanpassen.

Inschrijven bijscholingen
Ook het inschrijven voor onze bijscholingen loopt via de ledensite. Door in te loggen op de ledensite kun je alle openstaande bijscholingen zien en middels één druk op de knop inschrijven voor die bijscholing die jij wilt volgen. Ook kun je makkelijk terugkijken of je al bent ingeschreven of niet.

Wat vind je zoal in de ledensite?

  1. Inschrijven bijscholing: hier vind je alle bijscholingen die we in de planning hebben. Zie je de button “Weergeven”, dan kun je nog niet inschrijven, maar wel alvast de informatie vinden. Zie je de button “Inschrijven”, dan kun je je aanmelden voor de betreffende bijscholing.
  2. Mijn bijscholingen: hier vind je alle bijscholingen die je via de NSTV hebt gevolgd (klik op Mijn bijscholingen / Verder / Rapportage
  3. Kennisbank: hier vind je de documenten van de afgelopen bijscholingen en ledenvergaderingen. De Kennisbank is nog niet helemaal zoals we willen en wordt de komende tijd nog aangepast naar een handigere versie. Wordt vervolgd dus.
  4. Diploma’s bijwerken: kloppen de diploma’s die in jouw overzicht staan niet? Dan kun je ze via deze functie makkelijk bijwerken of aanvullen met het diploma dat ontbreekt.

Heb je vragen over de ledensite, schroom dan niet om je vraag te mailen naar onze ledenadministratie.

Reacties zijn gesloten.