Online bijscholing tot Eerste Hulpverlener

In samenwerking met ALMTS organiseren we een online bijscholing EHBO, Sport en Bewegen met sportongevallen waarbij je wordt opgeleid tot ‘Eerste Hulpverlener’.

De voorgaande keer dat we deze bijscholing uitzetten (augustus 2017), kregen we veel enthousiaste reacties, maar was de timing – in de vakantieperiode – niet voor iedereen handig. Daarom organiseren we de bijscholing nu opnieuw, en met een langere tijd voor de online cursus tot aan de praktijkdag!

Tijdens deze cursus krijg je via het online gedeelte, dat je in je eigen tijd en op een zelf gekozen moment volgt, algemene kennis over EHBO. Deze online leeromgeving wordt afgesloten met een kennistoets die je ook online maakt.

Als je de kennistoets hebt gehaald, kun je deelnemen aan de praktijkdag die we op een locatie in het land organiseren afhankelijk van de woonplaatsen van de deelnemers. Tijdens deze dag wordt er dieper ingegaan op situaties die kunnen voorkomen tijdens het sporten. Zoals tijdens de ALV al aangegeven, zullen dit met name schaatsongevallen zijn, maar ook fiets-en skeelerongevallen. Immers dan sta je er als trainer vaak alleen voor en moet je weten wat je wel en niet moet doen.

Om deel te nemen aan deze praktijkdag, moet je minimaal één week voorafgaand aan de praktijkdag je kennistoets (70% goed) gehaald hebben.

Over ALMTS Group
ALMTS Group is een professionele dienstverlener gespecialiseerd in acute hulpverlening bij evenementen. Of het nu gaat om sportevenementen, house & dance events, themafeesten of het begeleiden van filmopnames; ALMTS Group levert voor alle gelegenheden goed opgeleide en gediplomeerde (Para-) medische hulpverleners.

Studietijd theorie
De theorie neemt zo’n drie tot acht uur studietijd in beslag. Je kunt steeds weer afsluiten en later weer een deel doen. Ook tijdens de kennistoets kun je pauzeren. Bekijk hier de complete inhoud van de online cursus. Let wel op dat de kennistoets uiterlijk 17 maart 2018 behaald moet zijn.

Eerste Praktijkdag
Zaterdag 24 maart 2018
Locatie: n.t.b. op basis van de woonplaatsen van de meeste deelnemers

Voor wie?
De bijscholing is gericht op schaats- en inline skate trainers vanaf niveau 2, minimale leeftijd 18 jaar.

Kosten
Voor NSTV-leden: 60 euro
Voor niet-leden: 80 euro
(Normaal zijn de kosten voor een dergelijke cursus 100 euro!)

Betaling
NSTV-leden zowel als niet-leden betalen 80 euro bij inschrijving. Na het volledig en goed afsluiten van de cursus ontvang je als NSTV-lid de ledenkorting van 20 euro retour.

Aantal licentiepunten
Het volgen van deze bijscholing levert maar liefst 6 punten op voor je trainerslicentie, mits je de cursus volledig afrondt.

Maximum aantal
12 deelnemers per praktijkdag

Procedure

  1. Schrijf je in via het formulier onderaan deze pagina
  2. Je krijgt (binnen enkele dagen) een mail met verzoek het bedrag te voldoen
  3. Na betaling krijg je een mail met inlogcode en gebruiksaanwijzing
  4. Je kunt de lessen individueel volgen op je eigen tempo en tijd
  5. Na het afsluiten van de toets, mits 70% goed, mag je deelnemen aan de praktijkdag
  6. Bij goede afsluiting van de praktijkdag ontvang je het pasje ‘Eerste hulpverlener’
  7. NSTV-leden ontvangen het ledenkortingsbedrag retour
  8. De 6 licentiepunten worden bijgeschreven zodra je een kopie van het pasje hebt toegestuurd aan info@nstv.nl (wij zorgen ervoor dat de KNSB deze ook ontvangt)

Aanmelden
Gesloten.

Reacties zijn gesloten.