Praktijkbijscholing “Lesgeven in de praktijk en didactiek”

Op zaterdag 2 november organiseren we – net als een jaar geleden in Utrecht – een praktijkbijscholing “Lesgeven en didactiek” als follow up van de reguliere KNSB-opleiding SL2. Hoe geef je les, hoe sta je voor de groep en hoe kom je over? Een kijkje in de spiegel tijdens deze bijscholing over lesgeven en didactische werkvormen.

Na je opleiding sta je er immers alleen voor en word je als het ware ‘losgelaten’ op je groep. Deze bijscholing geeft je de gelegenheid voor een stukje praktische begeleiding en feedback op jouw manier van lesgeven.

De bijscholing is ingericht als terugkomdag voor trainers die hun eigen lesmethode en -stijl opnieuw in de praktijk willen oefenen met feedback vanuit een ervaren KNSB-docent. Naast een stuk theorie (herhaling SL2-stof), bevat deze dag een stuk praktijk op het ijs én vooraf aan de bijeenkomst krijg je een stuk huiswerk toegestuurd zodat je tijdens de bijscholing een casus kunt uitwerken. Let op: dit moet vooraf aan de bijeenkomst ingestuurd zijn.

KNSB-docent Willem-Jan Molleman zal deze bijscholing begeleiden.

Datum en tijdstip
Zaterdag 2 november 2019
09.00-12.30 uur (vanaf 08.30 uur ontvangst met koffie/thee)

Locatie
IJsbaan De Uithof
Jaap Edenweg 10, Den Haag

Voor wie
NSTV-leden vanaf niveau SL2

Kosten
Leden: gratis
Niet-leden: 20 euro (contant te betalen) (als de bijscholing een week van tevoren nog niet vol zit, kunnen ook niet-leden zich aanmelden)

Praktijk
Let op: het betreft een praktijk bijscholing, dus kom in sportkleding en neem je schaatsen mee

Punten
Na afloop krijg je 4 punten voor je technisch-kaderlicentie.

Aanmelden
Gesloten

 

AVG
*) Om de deelnemers van tevoren te informeren wie er nog meer naar de bijeenkomst komen, mailen we van tevoren een deelnemerslijst naar alle deelnemers (handig bijvoorbeeld voor carpoolen). Als je niet wilt dat jouw naam daarin gedeeld wordt, geef dat dan aan, dan laten we jouw naam daar uit.

**) Graag maken we foto’s (en soms ook filmpjes) van onze activiteiten. Deze zijn handig om onze vereniging te promoten, maar ook om in verslagen en impressies te gebruiken om duidelijk te maken wat we zoal doen en hoe zo’n bijeenkomst eruit ziet (immers, beelden zeggen zoveel meer dan woorden). Dus onze nieuwsbrieven, website en via onze Facebook-pagina. Als je niet wilt dat we jou zichtbaar in beeld brengen, geef dat dan aan. Dan zullen we daar rekening mee houden.

In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij verder met jouw persoonsgegevens omgaan.

 

Reacties zijn gesloten.