Vakblad Sportgericht

NSTV-leden krijgen 15% korting op het vakblad Sportgericht.

Het vakblad Sportgericht
Sportgericht is al 72 jaar HET vakblad voor Specialisten in Beweging. Een aantal leden van de NSTV is al geabonneerd en is enthousiast over de inhoud. Iedere twee maanden staan er 10-15 artikelen in het blad met hoogwaardige kennis op het gebied van training, coaching en toegepaste sportwetenschap (o.a. inspanningsfysiologie, biomechanica, voedingsleer en sportpsychologie).

Hoe werkt de kortingsregeling?

  • Nog geen abonnement op Sportgericht?
    Dan kun je je als NSTV-lid met 15% korting abonneren via de website sport-gericht.nl/abonneren/. Vul daarbij in het veld [Opmerking] in: “NSTV-lid”, samen met je NSTV-lidnummer.
  • Ben je al geabonneerd op Sportgericht?
    Ook dan kun je je als NSTV-lid via de genoemde website aanmelden. Vul dan bij [Opmerking] in: “NSTV-lid”, samen met jouw NSTV-lidnummer en vermeld daarbij dat je bestaande abonnee bent. Jouw abonnement wordt dan bij de eerstvolgende factuur omgezet naar de kortingsregeling.
  • Weet je jouw NSTV-lidnummer niet?
    Vraag deze dan op via ledenadministratie@nstv.nl.

Ken je Sportgericht nog niet?
Je kunt de inhoud van de jaargangen 2007-2017 bekijken via sport-gericht.nl/archief/2017/.

Ook is het mogelijk ter oriëntatie een gratis proefnummer aan te vragen via: sport-gericht.nl/gratis-proefnummer/. Vul daarbij in het veld [Opmerking] “NSTV-lid” in en je krijgt het nummer binnen enkele dagen toegestuurd.