10e Schaatstrainerscongres verplaatst naar 2022

Het jaarlijks terugkerende ‘Schaatstrainerscongres’ zou in juni 2021 haar 10-jarig jubileum vieren. De KNSB en NSTV  hadden dan ook een mooi programma voor ogen om aan te kunnen bieden aan leergierige en enthousiaste trainers. 

Vanwege het coronavirus werd eerder dit jaar al besloten om het congres uit te stellen naar september 2021. Maar ook deze periode is door de huidige maatregelen en ontwikkelingen van het coronavirus niet haalbaar.

Eerder vandaag zijn alle deelnemers aan het voorgaande Schaatstrainerscongres al persoonlijk via mail geïnformeerd. Maar ook de rest van onze leden willen we graag op de hoogte brengen. Vandaar deze speciale ledennieuwsbrief. 

De KNSB en NSTV willen een congres organiseren waar iedereen zich veilig voelt en waar de mogelijkheid bestaat om live met elkaar in gesprek te gaan. De omstandigheden van nu laten het niet toe om dit te realiseren. In goed overleg is daarom besloten om het congres wederom uit te stellen naar 2022.
 
Om een indruk te krijgen welke periode het meest geschikt is voor het Schaatstrainerscongres, vinden wij het belangrijk om de mening van trainers te horen. Daarom is er een poll gemaakt waarbij trainers de voorkeur voor periode aan kunnen geven. Ben jij van plan of heb jij interesse om het 10e Schaatstrainerscongres bij te wonen? Vul dan zeker de poll in!

 
De poll kun je hier vinden, alvast bedankt!

Reacties zijn gesloten.