Inventarisatie opleidingsbehoefte door KNSB Opleidingen

De KNSB opleidingen is bezig met het in kaart brengen van wensen en behoeften met betrekking tot opleidingen. Heeft jouw vereniging een tekort aan gediplomeerde trainers? Lees dan onderstaand bericht van de KNSB:

De komende periode wil de KNSB opleidingen graag in kaart brengen welke wensen en behoeften er zijn met betrekking tot opleidingen bij verenigingen, baancommissies, Gewesten en andere betrokken partijen. Heeft uw vereniging bijvoorbeeld een tekort aan gediplomeerde trainers of kent uw baancommissie belangstellenden voor een juryopleiding? Deze informatie willen wij graag van u ontvangen. Door het invullen van het inventarisatieformulier kunt u de wensen en behoeften van uw organisatie tot 15 juni 2019 aan ons doorgeven. Uiteraard mag u na het verstrijken van deze datum ook contact met de afdeling opleidingen opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Op basis van de uitkomsten uit deze inventarisatie wordt voor aanvang van het seizoen 2019-2020 de nieuwe KNSB Opleidingskalender samengesteld.
Een overzicht welke opleidingen (zowel trainers- als juryopleidingen) de KNSB kan aanbieden vindt u op onze website KNSB.nl/opleidingen.

Aanvraag opleiding op locatie (het opleidingspakket)
Kent uw vereniging of baancommissie 15 personen of meer die belangstelling hebben voor een opleiding? Dan behoort het aanbieden en organiseren van de gewenste opleiding op locatie ook tot de mogelijkheden. Informeer hiervoor vrijblijvend via opleidingen@knsb.nl.

Contact
Voor eventuele vragen kunt u terecht bij Marieke Jonker via 088-48 92 000 of via opleidingen@knsb.nl.

Reacties zijn gesloten.