Basisoefeningen op skeelers: 18 april

Update 16 april
Op donderdagavond 18 april organiseren we een bijscholing voor trainers die les aan de jeugd, maar ook aan junioren of volwassenen, op skeelers geven.
Op de skeelerbaan van Doorn zal Jacolien Vogelzang uitleg geven en inspirerende oefeningen laten zien en ervaren die je met je schaatsers op de skeelerbaan kunt doen ter voorbereiding van het schaatsseizoen. Ook is er uiteraard ruimte voor vragen waar je zelf mee zit en om ideeën met elkaar uit te wisselen.

De bijscholing staat in eerste instantie open voor NSTV-leden vanaf niveau SL2. Wanneer er nog ruimte genoeg blijkt, zal deze twee weken van tevoren ook worden opengezet voor niet-leden. De bijscholing staat inmiddels ook open voor niet-leden!

Datum en tijdstip
Donderdag 18 april 2019
19.00-21.00 uur (inloop vanaf 18.30)

Locatie
Skeelerbaan Doornse IJsclub
IJsbaanlaantje 1, 3941 MM Doorn

Kosten
Leden: gratis
Niet-leden: 20 euro (contant te betalen)

Voor wie
Schaatstrainers en begeleiders vanaf niveau SL2

Praktijk
Let op: het betreft een praktijk bijscholing, dus kom in sportkleding en neem je skeelers mee incl. bescherming (helm, knie-/pols-/elleboogbescherming)

Punten
Na afloop krijg je 2 punten voor je technisch-kaderlicentie.

Aanmelden
Gesloten.

AVG
*) Om de deelnemers van tevoren te informeren wie er nog meer naar de bijeenkomst komen, mailen we van tevoren een deelnemerslijst naar alle deelnemers (handig bijvoorbeeld voor carpoolen). Als je niet wilt dat jouw naam daarin gedeeld wordt, geef dat dan aan, dan laten we jouw naam daar uit.

**) Graag maken we foto’s (en soms ook filmpjes) van onze activiteiten. Deze zijn handig om onze vereniging te promoten, maar ook om in verslagen en impressies te gebruiken om duidelijk te maken wat we zoal doen en hoe zo’n bijeenkomst eruit ziet (immers, beelden zeggen zoveel meer dan woorden). Dus onze nieuwsbrieven, website en via onze Facebook-pagina. Als je niet wilt dat we jou zichtbaar in beeld brengen, geef dat dan aan. Dan zullen we daar rekening mee houden.

In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij verder met jouw persoonsgegevens omgaan.

Reacties zijn gesloten.