Update: Bijscholing 23 oktober: Maak je rijders veerkrachtiger

Update 21 oktober: deze bijscholing gaat vanwege te weinig aanmeldingen NIET door. De ingeschreven deelnemers zijn hierover geïnformeerd.

Op zaterdagmorgen 23 oktober organiseren we in samenwerking met sportpsycholoog en performance coach Afke van de Wouw de bijscholing ‘maak je rijders veerkrachtiger’.

Als je vorig jaar de webinar van Afke hebt gevolgd, dan weet je in theorie hoe je kunt omgaan met tegenslag en wat hetgeen is dat positief bijdraagt aan veerkracht. In deze praktische workshop gaat Afke meer in op de toepassing in de praktijk: hoe maak je je rijders veerkrachtiger?

In het eerste deel vertelt ze meer over de achtergrond van verschillende toepassingen en de werking ervan. Dit zijn toepassingen zoals ademhalings- en ontspanningstechnieken, visualisatie en self-talk In het tweede deel laat ze je deze technieken ook ervaren in de zaal. Je gaat in deze workshop dus volop zelf aan de slag. De inhoud is gebaseerd op haar boek ‘Leren Presteren’. Voor meer info, oefeningen en inspiratie check www.lerenpresteren.nl.

Je kunt hier het webinar van Afke terugkijken in de kennisbank.

Datum en tijdstip
Zaterdag 23 oktober
09.30-10.00 uur: Ontvangst met koffie en thee
10.00-13.00 uur: Bijscholing

Locatie
Vechtsebanen Utrecht

Voor wie
NSTV-leden

Kosten
Gratis voor leden

Coronabewijs
Sinds 25 september is in de horeca het coronatoegangsbewijs verplicht. Voor toegang in de zaal betekent dit dat je alleen kunt deelnemen aan deze workshop met een corona toegangsbewijs (bewijs gevaccineerd, genezen, getest).

Licentiepunten
Na afloop krijg je 3 punten voor je technisch-kaderlicentie.

Aanmelden
Aanmelden doe je via de ledenportaal.

Reacties zijn gesloten.