Bijscholing “Droogtraining” 12 juni in Alkmaar

Update 5 juni: de bijscholing staat nu ook open voor niet-leden

Op woensdag 12 juni verzorgt Sjoerd Geraets, hoofdtrainer Schaatsacademie Noordwest, samen met zijn collega-trainers Richard Bloedjes en Rens van Korven, nogmaals een praktijkbijscholing voor ons met als thema “Droogtraining”. Ditmaal in Alkmaar vanwege de vele vragen voor nog een bijeenkomst uit die hoek.

De nadruk van deze bijscholing ligt op techniek, balans, coördinatie en kracht. Een scala aan oefeningen, tips en ook eenvoudige middelen (zoals stokken, elastieken, weerstandbanden, enz.) komt aan bod. Wat kun je als trainer bij jouw schaatsers in de zomer verbeteren en extra aanleren? Welke oefeningen kun je (nog steeds) aanbieden en welke nieuwe oefeningen en ontwikkelingen zijn er? Waar let je op bij het geven van feedback? Kortom, een intensieve, praktijkgerichte workshop!

We starten met een theoretisch gedeelte, waarna een groot stuk praktijk volgt op het terrein van de ijsbaan, om tot slot weer met een stukje theorie af te sluiten.

Datum en tijdstip
Woensdag 12 juni 2019
19.00-21.30 uur (inloop vanaf 18.30 uur)

Locatie
Sportcomplex De Meent
Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar

Kosten
Leden: gratis
Niet-leden: 20 euro (contant te betalen)

Voor wie
NSTV-leden vanaf niveau SL2

Praktijk
Let op: het betreft een praktijk bijscholing, dus kom in sportkleding en goede (loop)schoenen

Punten
Na afloop krijg je 3 punten voor je technisch-kaderlicentie.

Aanmelden
Gesloten.

AVG
*) Om de deelnemers van tevoren te informeren wie er nog meer naar de bijeenkomst komen, mailen we van tevoren een deelnemerslijst naar alle deelnemers (handig bijvoorbeeld voor carpoolen). Als je niet wilt dat jouw naam daarin gedeeld wordt, geef dat dan aan, dan laten we jouw naam daar uit.

**) Graag maken we foto’s (en soms ook filmpjes) van onze activiteiten. Deze zijn handig om onze vereniging te promoten, maar ook om in verslagen en impressies te gebruiken om duidelijk te maken wat we zoal doen en hoe zo’n bijeenkomst eruit ziet (immers, beelden zeggen zoveel meer dan woorden). Dus onze nieuwsbrieven, website en via onze Facebook-pagina. Als je niet wilt dat we jou zichtbaar in beeld brengen, geef dat dan aan. Dan zullen we daar rekening mee houden.

In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij verder met jouw persoonsgegevens omgaan.

Reacties zijn gesloten.