Bijscholing shorttrack via ‘Leeromgeving WIJS’

Nieuw! De Leeromgeving WIJS voor trainers die geïnteresseerd zijn in shorttrack en zich didactisch willen bijscholen!

Alle levels voltooid? 5 bijscholingspunten!

Met deze online leeromgeving wil de KNSB jou een tijdelijk platform bieden waar je kennis kan vergaren en jouw ervaringen met andere (shorttrack) trainers kan delen. Het ervaringsniveau van de verschillende doelgroepen binnen de leeromgeving (gecertificeerde trainers langebaan en inline-skaten, gecertificeerde trainers shorttrack en beginnend trainers), enerzijds op het gebied van shorttrack en anderzijds in de didactiek, is divers en dat biedt een uitgelezen kans om van elkaar en met elkaar te leren.

Thema’s als de geschiedenis en de mondialiteit van shorttrack, de shorttrack techniek, oefeningen en spelvormen, materiaal, kleding, veiligheid op en rondom de ijsbaan en didactiek komen onder andere terug binnen deze leeromgeving.

De leeromgeving bestaat uit vijf thematische levels en elk level bestaat weer uit een aantal leerobjecten. Wanneer je alle levels hebt voltooid, worden er automatisch 5 bijscholingspunten bijgeschreven wanneer je beschikt over een technisch kader licentie. Je bent ongeveer 5 uur bezig voor het uitvoeren van alle leerobjecten. Echter, dit kan je doen op jouw eigen tijd en je hoeft de deur niet uit! Ook is het mogelijk om tussentijds zo vaak te stoppen als je wilt, jouw leeractiviteiten worden namelijk continu opgeslagen.

De online leeromgeving is opengesteld van 1 oktober 2015 tot en met 31 maart 2016 en is voor iedereen gratis toegankelijk. Ga naar: www.KNSB.nl/WIJS om direct een account aan te maken en te starten met jouw leeractiviteiten.

Reacties zijn gesloten.