Geslaagde ledenvergadering

Vrijdag 13 april vond, voorafgaand aan de dag van het Jaarcongres, de ledenvergadering van de NSTV plaats. 

Vooraf aan de vergadering was er een boeiende presentatie van Nanda Heersma, oud-schaatser en sportpsycholoog, met als thema “Succes, hoe doe je dat?” Ze vertelde o.a. over wat het met je brein doet als je geinspireerd leeft en gelukkig bent, en hoe dit ervoor kan zorgen dat je boven jezelf kunt uitstijgen. Een presentatie die volgens veel deelnemers vervolg mag hebben. Daarom komen we binnenkort met dit onderwerp terug, maar dan als Masterclass, zodat je je echt in het onderwerp kunt verdiepen.

Daarna volgde de jaarvergadering zelf, met de standaard agendapunten, waarbij vooral noemenswaardig: de imagoverandering van de NSTV het afgelopen jaar, de opwaartse beweging in het aantal activiteiten dat onlangs georganiseerd is en nog gaat worden en natuurlijk de bestuurswisseling.
Naast Rob Wokke, die door prive omstandigheden afscheid heeft moeten nemen, deden we dit ook van Jan Buis. Vanwege de langdurige samenwerking met oud-voorzitter Piet Schipper, werd hij door Piet met een paar mooie woorden toegesproken. “Als je Jan iets vroeg om te doen, dan hoefde je je nooit af te vragen of het wel gebeurd was, want dan was het ook gebeurd.” zo typeerde Piet de jarenlange inzet van Jan. Nogmaals dank voor al je werk, Jan!

Daarnaast werden maar liefst vier nieuwe bestuursleden welkom geheten. Zij waren sinds de jaarvergadering van 2011 al als zgn. bestuurscommissie actief, maar werden nu officieel in het bestuur benoemd: Peter Bos, Jellien Langhout, Jan Oosterink (helaas verhinderd) en Monique Vergeer-van den Heuvel. Samen met de zittende leden Johan Boonstra (voorzitter), Gerard Koorn (penningmeester) en Henriet Wardenier (secretaris), vormen zij nu het nieuwe bestuur. Twee nieuwe leden worden nog gezocht, dus als je interesse hebt, neem gerust contact op! (info@nstv.nl).

 
Omstreeks half 11 werd de vergadering gesloten waarna er nog gezellig werd nagepraat in de bar in afwachting van het jaarcongres de volgende dag. Verslag daarvan volgt spoedig.

Reacties zijn gesloten.