Korting NSTV-leden op Nationaal Coach Congres 13 december

Op vrijdag 13 december organiseert NLcoach het Nationaal Coach Congres. Een inspirerende en leerzame dag voor trainers-coaches. Een unieke gelegenheid voor trainers-coaches om met elkaar in contact te komen, van elkaar te leren, ervaringen uit te wisselen en kennis op te doen. Vorig jaar waren er 585 trainers-coaches aanwezig. Ook dit jaar hopen wij dit mooie aantal te halen.

Dit jaar is het thema ‘Leren, Ontwikkelen en Opleiden’.

De trainer-coach speelt een bijzonder belangrijke rol als je kijkt naar de sportstructuur in Nederland. Zonder trainers en coaches is sport onmogelijk. NOC*NSF heeft de ambitie om bij de beste tien landen van de wereld te horen. Om deze ambitie te blijven verwezenlijken is het van groot belang dat er blijvend geïnvesteerd wordt in de trainer-coach. NLcoach maakt zich al jaren hard voor de positie van de trainer-coach en de daar bijhorende funding. Vele gesprekken met het ministerie van VWS en NOC*NSF dragen langzaam maar zeker bij aan een verbetering voor het vak trainer-coach.

De trainer-coach zal echter ook in zichzelf moeten blijven investeren om de sporter anno 2019 te blijven raken, te motiveren, uit te dagen en te ontwikkelen. Wanneer trainers en coaches niet investeren in het verhogen van hun eigen kennislevel, wanneer zij niet openstaan voor nieuwe ideeën en geluiden van collega’s en niet continu blijven leren komt er ‘zand in de motor’.

De trainer-coach is een belangrijke schakel waar het gaat om het opleiden en ontwikkelen van sporters. Niet alleen op sportief vlak maar ook op persoonlijk vlak. Om ervoor te zorgen dat trainers en coaches begrijpen wat de hedendaagse sporters nodig hebben, waar hun ontwikkelbehoeftes liggen, hoe je ze kunt stimuleren, hoe je hun talenten optimaal kunt benutten en ontplooien, hoe je sportplezier kunt vergroten en hoe je ze op een veilige en duurzame manier kunt opleiden en ontwikkelen staat het Nationaal Coach Congres van dit jaar in het teken van het belangrijke thema: Leren, Ontwikkelen en Opleiden. Tijdens het Nationaal Coach Congres reiken wij jou de meest actuele kennis aan, kom je in contact met collega’s en topcoaches en word je geïnspireerd!

Het Nationaal Coach Congres heeft een interactief en afwisselend programma met onder andere een plenair deel waarin Anneke van Zanen-Nieberg (voorzitter NOC*NSF), Rudmer Heerema (VVD) en Art Langeler (KNVB) aan het woord komen,. Daarnaast worden er 13 interactieve workshops en 6 topcoach colleges (Paul van Ass, Ton Boot, Bas de Bever, Marianne Timmer, Jeroen Otter en Tjerk Bogtstra) aangeboden.

Alle inhoudelijke informatie over het congres vind je hier.

Speciale actie voor NSTV-leden
Als NSTV-lid krijg je 20% korting bij inschrijving van dit congres. Aanmelden kan via de website van NLcoach. In de winkelmand kun je de kortingscode: NSTV-KORTING-2019 gebruiken waardoor er 20% van de prijs afgaat.

Reacties zijn gesloten.