Nieuw bestuurslid: Imke Vormeer

We zijn ontzettend verheugd te kunnen melden dat we het noorden van het land weer vertegenwoordigd hebben in ons bestuur en wel met Imke Vormeer. Alhoewel Imke pas tijdens de Algemene Ledenvergadering van 13 april 2019 officieel tot het bestuur kan toetreden, zal zij de komende maanden al in het bestuur gaan meedraaien.

Graag stelt Imke zich voor:

Mijn naam is Imke Vormeer. Ik ben opgegroeid in het Brabantse Fijnaart en heb leren schaatsen op de ijsbaan in Breda, waar ik op mijn 14e bij de vereniging De Striene ben begonnen. Enthousiast gemaakt door de trainers bij de club werd ik steeds fanatieker in de sport. Hieruit blijkt maar weer het belang van goede, enthousiaste trainers op clubniveau.

Op mijn 18e ben ik naar Heerenveen verhuisd voor studie en schaatsen. Ik had namelijk ambitieuze plannen in de sport. In Heerenveen heb ik via het Cios mijn trainerspapieren gehaald. Eerst ST3, gevolgd door ST4. Doordat ik op het CIOS veel met de schaatssport in aanraking kwam op trainings-, technisch en coachingsgebied, ging ik vanaf toen zelf ook beter schaatsen. Ik reed mijn eerste NK voor Neo-Senioren en kwam dat jaar in het Friese gewest. Na mijn CIOS-tijd heb ik fysiotherapie gestudeerd in Groningen.

Zo’n 6 jaar geleden ben ik het pad ingeslagen van het marathonschaatsen, waar ik tot op heden schaats bij team Palet Vastgoedonderhoud. Dit is goed te combineren met mijn werk als fysiotherapeut.

Omdat ik zelf nog fanatiek schaats ben ik op dit moment minder actief in het geven van training. Maar ik vind het wel erg leuk om mij hiermee bezig te houden en hierover mee te denken binnen de NSTV. Daarom was ik ook blij verrast toen ik de vraag kreeg om mee te gaan draaien binnen het bestuur van de NSTV en ik kijk er naar uit om komende periode deze te komen te versterken.

Reacties zijn gesloten.