Nieuw bestuurslid: Willem-Jan Molleman

Het doet ons plezier te kunnen melden dat we, ter vervanging van Jellien Langhout, die afgelopen Ledenvergadering afscheid nam van ons bestuur, een nieuw enthousiast bestuurslid hebben gevonden in Willem-Jan Molleman. Hieronder stelt hij zich graag voor.

“Ik ben Willem-Jan Molleman, eigenaar van WJM evenementen – promoties, ben getrouwd met Erna, heb twee kinderen van 1 en 3 jaar, woon in Voorschoten en geef nog steeds training op de Haagse Uithof. Na 10 jaar de clubselectie van IJsclub Voorschoten te hebben getraind en diverse trainersdiploma’s te hebben gehaald (t/m niveau 4), train ik nu team WJM met diverse rijders van jun. B tot senior. Zelf heb ik diverse WK’s Masters gereden met mijn tot dusver laatste schaatshoogtepunt in Calgary.

WJMolleman

Ik zal me in het bestuur voornamelijk gaan bezighouden met het aansturen van de twee regiocoördinatoren in de regio’s Zuid en West en het organiseren en initiëren van masterclasses. Het je een idee of een onderwerp waar je graag in bijgeschoold wil worden om meer over wil weten? Laat het me weten en ik zal kijken of we hier wat mee kunnen doen.”

Op deze manier is ons bestuur weer volledig op sterkte en zullen we er alles aan doen ook komend seizoen weer volop activiteiten voor schaatstrainers te ontwikkelen waarbij kennis ontwikkelen en delen het doel is. Succes, Willem-Jan!

 

Reacties zijn gesloten.