NSTV-bestuur op sterkte

Om uitvoering te kunnen geven aan de nieuwe koers uit hetbeleidsplan 2010-2014, gaf het NSTV-bestuur tijdens de algemene ledenvergadering van 15 april aan op zoek te zijn naar versterking. En die versterking is gevonden! 

Commissie
Maar liefst vier enthousiaste NSTV-leden toonden direct na afloop van de ledenvergadering interesse in de gepresenteerde vacatures. Inmiddels zijn ze ingewijd in het bestuur, maar omdat we deze leden pas officieel in het bestuur kunnen benoemen tijdens de volgende ledenvergadering, zijn zij voorlopig in functie als ‘commissie ondersteuning bestuur’.

Vol op sterkte
De nieuwe leden zijn Peter Bos, Jellien Langhout, Jan Oosterink en Monique Vergeer-van den Heuvel. Allen hebben ruim ervaring als trainer op regionaal dan wel landelijk niveau. Naast Johan Boonstra (voorzitter), Jan Buis (secretaris), Gerard Koorn (penningmeester), Henriët Wardenier en Rob Wokke, is het bestuur hiermee dan ook vol op sterkte. 

Nieuwe koers
Met de nieuwe koers wil de NSTV zich omvormen tot een eigentijdse moderne vereniging die met behulp van diverse moderne communicatiemiddelen trainers informeert en bijschoolt over schaats-, skate- en sporttechnische ontwikkelingen. Inmiddels worden er allerlei ideeën en activiteiten uitgewerkt, waarover je binnenkort meer hoort. Daarnaast is een nieuw, eigentijds logo ontwikkeld. Ook hierover binnenkort meer! 

NB:
Het eerste nieuwe communicatiemiddel is inmiddels daar: volg de NSTV voortaan op Twitter. Hier kun je natuurlijk ook je vragen en reacties makkelijk en snel aan ons laten weten. Ook kun je ons voortaan bereiken via  info@nstv.nl.

Reacties zijn gesloten.