Online ALV 12 juni 2020

Allereerst hopen wij van harte dat al onze leden gezond zijn en zich goed door deze corona-tijd heen bewegen!

Eerder hebben wij je al laten weten de Algemene Ledenvergadering (ALV) die op zaterdag 4 april gepland stond, vanwege de corona-maatregelen te moeten verplaatsen. Uitstel van onze ALV is mogelijk tot uiterlijk eind oktober. Gezien de onzekerheid of en hoe wij voor die tijd onze ALV daadwerkelijk kunnen organiseren, hebben wij ervoor gekozen om onze ledenvergadering dit jaar online te organiseren en wel op vrijdag 12 juni om 19.30 uur.

Op 24 april is de “corona-spoedwet” in werking getreden, waardoor wij onze ALV rechtsgeldig op deze online manier kunnen organiseren.

We gaan dit doen via de tool “Microsoft Teams”, waarbij je de vergadering via je zowel je pc, tablet als mobiele telefoon kunt bijwonen. Dit is dezelfde manier als waarop de KNSB op dit moment haar online bijscholingen (zeer succesvol) organiseert. Hiervoor heb je geen account nodig. Wanneer je je hebt aangemeld voor de vergadering, ontvang je vooraf aan de ledenvergadering de link voor de sessie en kun je eenvoudig deelnemen.

De agenda en stukken ontvang je volgende week via de mail. Vanaf dat moment kun je je aanmelden voor deze online ledenvergadering. Het aanmelden verloopt via onze Ledensite.

Mocht je bezwaar hebben tegen deze wijze van vergaderen, dan vernemen wij dat graag van je, onder vermelding van de redenen.

Zet vrijdagavond 12 juni alvast in je agenda en hou je mail in de gaten. Volgende week ontvang je de stukken!

Hartelijke groet,
Bestuur NSTV

Reacties zijn gesloten.