Praktijkbijscholing Lesgeven en didactiek: 3 november

Op zaterdag 3 november organiseren we een praktijkbijscholing Lesgeven en didactiek als follow up van de reguliere KNSB-opleiding SL2.

Na je opleiding sta je er immers alleen voor en word je als het ware ‘losgelaten’ op je groep. Deze bijscholing geeft je de gelegenheid voor een stukje praktische begeleiding en feedback op jouw manier van lesgeven.

De bijscholing is ingericht als terugkomdag voor trainers die hun eigen lesmethode en -stijl opnieuw in de praktijk willen oefenen met feedback vanuit een ervaren (KNSB)docent. Naast een stuk theorie (herhaling SL2-stof), bevat deze dag een stuk praktijk op het ijs én vooraf aan de bijeenkomst krijg je een stuk huiswerk toegestuurd zodat je tijdens de bijscholing een casus kunt uitwerken. Let op: dit moet vooraf aan de bijeenkomst ingestuurd zijn.

KNSB-docent Willem-Jan Molleman zal deze bijscholing begeleiden.

Datum en tijdstip
Zaterdag 3 november 2018
09.00-12.00 uur (vanaf 08.30 uur ontvangst met koffie/thee)

Locatie
IJsbaan Vechtsebanen
Mississippidreef 151, Utrecht

Kosten
Leden: gratis
Niet-leden: 20 euro (contant te betalen)

Voor wie
Schaats- en inline trainers vanaf niveau SL2 (min. 8 deelnemers)

Praktijk
Let op: het betreft een praktijk bijscholing, dus kom in sportkleding en neem je schaatsen mee

Punten
Na afloop krijg je 4 punten voor je technisch-kaderlicentie.

Aanmelden
De bijscholing is gesloten.

 

AVG
*) Om de deelnemers van tevoren te informeren wie er nog meer naar de bijeenkomst komen, mailen we van tevoren een deelnemerslijst naar alle deelnemers (handig bijvoorbeeld voor carpoolen). Als je niet wilt dat jouw naam daarin gedeeld wordt, geef dat dan aan, dan laten we jouw naam daar uit.

**) Graag maken we foto’s (en soms ook filmpjes) van onze activiteiten. Deze zijn handig om onze vereniging te promoten, maar ook om in verslagen en impressies te gebruiken om duidelijk te maken wat we zoal doen en hoe zo’n bijeenkomst eruit ziet (immers, beelden zeggen zoveel meer dan woorden). Dus onze nieuwsbrieven, website en via onze Facebook-pagina. Als je niet wilt dat we jou zichtbaar in beeld brengen, geef dat dan aan. Dan zullen we daar rekening mee houden.

In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij verder met jouw persoonsgegevens omgaan.

 

Reacties zijn gesloten.