Praktijkbijscholing “Lesgeven en didactiek” 10 oktober

Op zaterdag 10 oktober organiseren we voor de derde maal een praktijkbijscholing “Lesgeven en didactiek” als follow up van de reguliere KNSB-opleiding SL2, ditmaal in Leeuwarden.

Hoe geef je les, hoe sta je voor de groep en hoe kom je over? Een kijkje in de spiegel tijdens deze bijscholing over lesgeven en didactische werkvormen.

Na je opleiding sta je er immers alleen voor en word je als het ware ‘losgelaten’ op je groep. Deze bijscholing geeft je de gelegenheid voor een stukje praktische begeleiding en feedback op jouw manier van lesgeven.

De bijscholing is ingericht als terugkomdag voor trainers die hun eigen lesmethode en -stijl opnieuw in de praktijk willen oefenen met feedback vanuit een ervaren KNSB-docent. Naast een stuk theorie (herhaling SL2-stof), bevat deze dag een stuk praktijk op het ijs.

KNSB-docent Willem-Jan Molleman zal deze bijscholing begeleiden.

Datum en tijdstip
Zaterdag 10 oktober
11.00-11.05 uur ontvangst met koffie en thee
11.05-14.00 uur bijscholing

Locatie
11stedenhal
Fryslânplein 1, 8941 BZ Leeuwarden

Voor wie
NSTV-leden vanaf niveau SL2
De bijscholing staat ook open voor niet-leden vanaf niveau SL2

Kosten
Leden: gratis
Niet-leden: 20 euro (contant te betalen)

Praktijk
Let op: het betreft een praktijk bijscholing, dus kom in sportkleding en neem je schaatsen mee

Punten
Na afloop krijg je 2 punten voor je technisch-kaderlicentie.

Aanmelden
Via de ledensite.
Niet-leden: stuur een mail met naam, trainersdiploma en woonplaats en geef aan of je akkoord bent met het delen van jouw naam in de deelnemerslijst en het eventueel gebruiken van foto’s waarop jij staat op onze Facebook-pagina of andere uitingen waarbij wij de NSTV promoten.

Reacties zijn gesloten.