Samenwerking vakblad Sportgericht

Vanaf nu krijgen NSTV-leden 15% korting op het vakblad Sportgericht!

Het vakblad Sportgericht
Sportgericht is al 68 jaar HET vakblad voor Specialisten in Beweging. Een aantal leden van de NSTV is al geabonneerd en is enthousiast over de inhoud. Iedere twee maanden staan er 10-15 artikelen in het blad met hoogwaardige kennis op het gebied van training, coaching en toegepaste sportwetenschap (o.a. inspanningsfysiologie, biomechanica, voedingsleer en sportpsychologie).

Hoe werkt de kortingsregeling?

  • Nog geen abonnement op Sportgericht?
    Als NSTV-lid kun je je nu met 15% korting abonneren via de website http://www.sport-gericht.nl/abonneren/. Vul daarbij in het veld [Opmerking] in: “NSTV-lid”, samen met je NSTV-lidnummer.
  • Ben je al geabonneerd op Sportgericht?
    Ook dan kun je je via de genoemde website aanmelden. Vul dan bij [Opmerking] in: “NSTV-lid”, samen met jouw NSTV-lidnummer en vermeld daarbij dat je bestaande abonnee bent. Jouw abonnement wordt dan per 1-1-2015 omgezet naar de kortingsregeling.
  • Weet je jouw NSTV-lidnummer niet?
    Alle NSTV-leden hebben een mail ontvangen waarin het NSTV-lidnummer staat vermeld. Heb je deze mail niet ontvangen, vraag je NSTV-lidnummer dan op via info@nstv.nl.

Ken je Sportgericht nog niet?
Je kunt de inhoud van de jaargangen 2007-2014 bekijken via http://www.sport-gericht.nl/archief/2014/.

Ook is het mogelijk ter oriëntatie een gratis proefnummer aan te vragen via: http://www.sport-gericht.nl/gratis-proefnummer/. Vul daarbij in het veld [Opmerking] “NSTV-lid” in en je krijgt het nummer binnen enkele dagen toegestuurd.

Wij hopen het lidmaatschap van de NSTV hiermee nog aantrekkelijker te hebben gemaakt!

Reacties zijn gesloten.