Panellid Sportkadermonitor

Op 1 september heb je als technisch kader licentiehouder de KNSB Nieuwsbrief ontvangen met een oproep voor deelname als panellid voor de Sportkadermonitor. Hier ook via deze weg deze uitnodiging.

“Ben je trainer, coach, instructeur, combinatiefunctionaris, scheidsrechter, jurylid of bestuurder (al deze mensen noemen wij sportkader) dan vragen wij om je medewerking. Je doet belangrijk werk en weet als geen ander wat er speelt binnen je vereniging en waar je behoefte aan hebt. Jouw mening telt! Wij gebruiken deze graag om onze ondersteuning, begeleiding en opleidingen nog beter af te stemmen op jouw behoefte.

We zijn op zoek naar mensen die actief zijn binnen verenigingen, niet alleen naar ervaren en gediplomeerde mensen, maar zeker ook naar enthousiaste en actieve vrijwilligers, bijvoorbeeld ouders die een handje helpen bij het team van hun kind of senioren die af en toe een jeugdwedstrijd leiden. Al deze mensen nodigen wij uit om zich op te geven als panellid voor de Sportkadermonitor.

Al je je opgeeft, ontvang je in de zomer van 2015 het verzoek een vragenlijst in te vullen. Wellicht benaderen wij je in de toekomst vaker voor het invullen van een korte vragenlijst. Het staat je per keer vrij om de vragenlijst wel of niet in te vullen. Uiteraard informeren wij je over de uitkomsten van de Sportkadermonitor. Als je nu al meer wilt weten over de uitkomsten van eerdere metingen dan kun je hier een kijkje nemen.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan de Sportkadermonitor en wil je jouw mening laten horen, dan kun je je hier inschrijven.

Bij voorbaat veel dank voor je medewerking,

Met vriendelijke groet,
KNSB en NOC*NSF/Academie voor Sportkader”

 

 

Reacties zijn gesloten.