Tour de friends

Gehandicaptensportdag Tour de Friends zoekt vrijwilligers

Op zondag 22 mei organiseert de KNSB in samenwerking met o.a. Fonds Gehandicaptensport de Tour de Friends. Deze dag staat geheel in het teken van sport op wielen en vindt plaats in Biddinghuizen, locatie FlevOnice. Een evenement in de buitenlucht waar iedereen met mensen met een handicap samen met 4 vrienden kunnen sporten en genieten van een gezellige dag.

Op deze dag zijn gehandicapten, in de breedste zin van het woord, samen met 4 vrienden (kennissen, sportmaatjes of klasgenoten) welkom. Deelnemers kunnen door middel van het volgen van clinics kennismaken met diverse sporten op wielen zoals: wielrennen met Michael Boogerd en Aart Vierhouten, rolstoelbasketbal, rolstoeldansen, blowkarten, kennismaken met de aangepaste Segway etc. Vanuit de KNSB worden er Inline-skate clinics aangeboden onder leiding van drie ervaren en gediplomeerde instructeurs. Daarnaast zullen Sjoerd Huisman en Barbara de Loor aanwezig zijn om de deelnemers van tips te voorzien. Voor het assiteren / ondersteunen van deze clinics en de instructeurs zijn wij met spoed op zoek naar vrijwilligers die hen hierin willen bijstaan (skates en beschermers aantrekken, ondersteunen van deelnemers, parkoers klaarzetten, bijhouden, etc.). Er worden deze dag 3 clinic rondes geven van 75 minuten.

Schema is als volgt:

11.15 – 12.30 clinic ronde 1
12.30 – 12.45 pauze instructeurs
12.45 – 14.00 clinic ronde 2
14.00 – 15.15 clinic ronde 3

Zie voor meer informatie over het evenement: http://zomervriendendag2011.fondsgehandicaptensport.nl/nl/

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht bij Fons van Dongen: f.vandongen@knsb.nl / (0)33 48 92 000 / 0653345908.

Reacties zijn gesloten.