Tweede bijeenkomst “Basisoefeningen op het ijs”

Op dinsdagavond 10 maart organiseert de NSTV een tweede praktijkbijeenkomst op de Uithof in Den Haag rondom het thema “basisoefeningen op het ijs”. Dit vanwege het succes van de bijeenkomst van 13 januari en het feit dat er zoveel aanmeldingen binnenkwamen nadat de bijeenkomst al vol was. Uiteraard zijn trainers uit het hele land welkom!

Veel (jeugdschaats)trainers zijn op zoek naar een variatie aan basisoefeningen die zij in hun trainingen of lessen kunnen gebruiken. In deze praktijkbijeenkomst gaan we het grootste deel van de avond op de ‘funrink’ aan de slag. Er worden voorbeelden van oefeningen gegeven, uitleg over het doel van de oefeningen en natuurlijk ga je zelf aan de slag om de oefeningen uit te proberen zodat je die kunt overbrengen op je schaatsers.

De avond staat onder leiding van ervaren trainer Ben van Hagen, die je met behulp van gediplomeerde en ervaren collega-trainers van de Uithof, te weten Hans Veldkamp, Leen van den Heuvel en Piet Knip, volop input en ‘bagage’ meegeeft waarmee je zelf weer rijkelijk verder kunt variëren.

Datum: dinsdag 10 maart 2015
Tijdstip: 19.30-21.30 uur
Locatie: Uithof, Den Haag (ontvangst in de Gewestelijke ruimte)
Meenemen: Schaatsen en schaatskleding (de bijeenkomst vindt namelijk plaats op het ijs, zonder schaatsen kun je niet deelnemen)
Licentiepunten: 2
Voor wie: SB1-, SL2- en ST3-trainers die behoefte hebben aan een variëteit aan basisoefeningen op het ijs voor jeugd- en gevorderde schaatsers


Aanmelden niet meer mogelijk.

 

Reacties zijn gesloten.