Uitnodiging NSTV-weekend: ALV en congres

Vandaag ontvangen alle NSTV-leden via mail de uitnodiging voor ons jaarlijkse ‘NSTV-weekend’. Wij ontvangen je graag op vrijdagmiddag 13 juni vanaf 17.00 uur in Bilderberg Hotel Groot Heideborgh in Garderen voor een interessant programma.

Het weekend start met een lezing door Boukje Houtsma, student Master of Sport Science aan de Rijksuniversiteit in Groningen, met als thema ‘Talentherkenning en ontwikkeling in de sport’.

Aansluitend, na gelegenheid om wat te eten, organiseren we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. Graag nodigen wij alle leden uit voor deze vergadering, aanvang 19.00 uur. Hier vind je de agenda. Voor de bijbehorende vergaderstukken verwijzen wij je naar de Kennisbank achter de login.

Na afloop van de ALV is er gelegenheid om na te praten onder genot van een drankje. Tevens gelegenheid om WK Voetbal te kijken: Nederland tegen Spanje) en om aansluitend te plaatse te overnachten.

Bilderberg Hotel Groot Heideborgh biedt NSTV-leden een overnachting voor € 69,00 voor een 1-persoonskamer en € 84,00 voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt. Vermeld bij het reserveren dat je gebruikmaakt van het NSTV-arrangement.

Tussen de lezing en vergadering bieden de NSTV en Bilderberg Hotel Groot Heideborgh je een hoofdgerecht aan voor een speciale prijs € 12,50. Geef bij je aanmelding voor de ALV s.v.p. aan of je hiervan gebruik wilt maken.

Op zaterdag 14 juni vindt alweer het 4e jaarlijkse schaatstrainerscongres plaats georganiseerd door NSTV, KNSB en NL-Coach. Via verschillende kanalen ben je hierover reeds geïnformeerd en velen hebben zich al aangemeld. Het programma start om 10.45 uur. 

Aanmelden ALV: [form form-8]

Reacties zijn gesloten.