Update Piet Schipper

In juni berichtten we op onze site over de herseninfarct van Piet Schipper. Veel leden vragen zich af hoe het nu met onze oud-voorzitter gaat. Vandaar een bericht van Piet zelf:

“Zoals jullie weten heb ik in mei een (zware) hersenbloeding gehad en ben daardoor links verlamd en en moet via revalidatie in Heliomare weer beetje bij beetje gaan functioneren.

Op dit moment ben zover dat ik eind van de maand weer naar huis denk te kunnen gaan. Als dat lukt, en ik denk van wel, hoop ik ook weer langs een ijsbaan te kunnen komen. Weliswaar in een rolstoel, maar met een ‘kop’ die nog een visie op schaatsen heeft vastgehouden.

Dus, wie weet zien we elkaar daar weer een keer of anders bij een NSTV-bijeenkomst of -wat ik ook op prijs stel- een bezoek door jullie in Heliomare. Wel even afstemmen graag.

Groet,
Piet Schipper”

Kortom, goed bericht dat het stap voor stap steeds beter gaat met Piet. We kijken ernaar uit Piet weer bij een van onze bijeenkomsten te zien. Sterkte met de revalidatie daarom Piet, en hopelijk tot ergens komende winter!

Reacties zijn gesloten.