Webinar ‘Periodiseren in de praktijk’: 10 mei

Op maandagavond 10 mei organiseren we in samenwerking met Peter Kolder een webinar over Periodiseren in de praktijk. Doelgroep deze avond is niveau 3 trainers. Het thema dat centraal staat, is: “Hoe ontwikkel ik een programma afgestemd op mijn talenten?”.

Peter zal de webinar beginnen met een stukje herhaling van de theorie, maar wil zo snel mogelijk door naar de praktijk. Want dat is immers waarnaar veel trainers toch op zoek zijn.

Je hebt je ST3-diploma en geeft training aan een groep schaatsers van welk niveau dan ook. Je maakt een mooie opbouw, maar hoe weet je nou of die werkt?

En de theorie is mooi, maar in de praktijk loop je vaak tegen allerlei uitdagingen aan. Je hebt een groep junioren binnen de vereniging en een van hen plaatst zich plotseling voor een belangrijk toernooi wat je niet had verwacht. Of je hebt een groep marathonners die elke week willen pieken, hoe ga je daarmee om? Of schaatsers die in de winter goed willen zijn, maar in de zomer ook op skeelers goede wedstrijden willen rijden. Of je hebt gewoon een groep enthousiaste rijders, van junior tot master, die PR’s willen rijden; hoe maak je voor deze groep een goed werkend plan?

Aan bod komt uiteraard een stukje trainingsleer, maar ook gaat Peter in op ‘benchmark’ (MJOP en wat wordt er gereden op dit moment in die leeftijdscategorie met hoeveel training), over presteren en plezier en de begrippen fitheid/frisheid.

Tijdens deze interactieve webinar wil Peter echter vooral ingaan op de vraagstukken uit de praktijk. Waar worstel jij mee? Wat is hetgeen waar jij tegenaan loopt? Waar wil jij antwoord(en) op of tips voor hebben?

Omschrijf bij jouw aanmelding dan ook wat voor soort groep je traint én waar jij naar op zoek bent rondom het thema ‘periodiseren in de praktijk’. Zo kan Peter de inhoud van de webinar zo goed mogelijk laten aansluiten op de behoefte die er leeft.

Wanneer?
Maandag 10 mei
19:00-20:30 uur

Waar?
Online, via je laptop of computer

Voor wie?
NSTV-leden niveau 3 (ST3 of trainer A)

Licentiepunten
2

Kosten
Leden: gratis

Aanmelden
Via de ledenportaal. Voorafgaand aan de bijeenkomst krijg je een uitnodiging voor de webinar, die via Zoom verloopt.

Reacties zijn gesloten.