Webinar “Training geven in coronatijd, hoe doe jij dat?” 19 december

Op zaterdagmiddag 19 december organiseren we een webinar met als thema “Training geven in coronatijd, hoe doe jij dat?”.

De coronatijd maakt het training geven er soms niet makkelijker op. Zo moet er in kleine groepjes op afstand van elkaar getraind worden, mag de trainer niet overal het ijs op, zijn trainingen versnipperd en is de trainer er zelfs soms helemaal niet bij. “Ik heb een groep beginners en ik mag als trainer het ijs niet op, hoe leer ik deze mensen schaatsen?” is bijvoorbeeld zo’n vraag die bij ons bekend is.

In deze webinar gaat het om delen van kennis met elkaar. Leren van elkaar. Hoe doe jij dat in deze tijd en kun je mij helpen bij mijn probleem. Het gaat dus niet om de organisatie op de baan, immers de regels kunnen we in deze webinar niet aanpassen. Waar het om gaat is leerzame ervaringen delen en samen oplossingen bedenken voor bepaalde uitdagingen rondom het trainerschap in deze tijd.

Het is geen luistersessie, maar voor in discussie gaan met elkaar, via het uitwerken van probleemstellingen o.a. in breakout-rooms en het daarna delen met elkaar van de gevonden oplossingen.

Een praktische bijeenkomst, waarbij ook iemand van de KNSB aanwezig zal zijn om mee te denken en te helpen oplossingen te vinden.

Geef bij het aanmelden aan met welke uitdaging jij worstelt in deze coronatijd. Heb je zelf geen vraag meer, omdat die inmiddels opgelost, maar wil je die goede ervaring delen tijdens deze sessie, vul dat dan in bij de betreffende vraag.

Wanneer?
Zaterdag 19 december
16:00-17:30 uur

Waar?
Online, via je laptop of computer

Voor wie?
NSTV-leden vanaf niveau SL2

Licentiepunten
2

Kosten
Leden: gratis

Aamelden
Via de ledenportaal. Voorafgaand aan de bijeenkomst krijg je een uitnodiging voor de webinar, die via Zoom verloopt.

Reacties zijn gesloten.