Website in een nieuw jasje

Het doet ons veel plezier onze website in de nieuwe NSTV-uitstraling te kunnen presenteren.

De afgelopen periode is hard gewerkt de informatie van de oude omgeving in een nieuwe, dynamische omgeving over te zetten waarbij we tevens de mogelijkheden van ‘social media’ hebben meegenomen, zodat we op een heel laagdrempelige en interactieve manier met onze leden kunnen communiceren.

Zo hebben we Twitter geïntegreerd in onze site, waardoor ook mensen die geen Twitter hebben, deze berichten makkelijk kunnen volgen. Daarnaast hebben we een openbare Facebook-pagina aangemaakt, waarin we aankondigingen doen, ideeën vragen, je een reactie kunt geven en waarin fotoimpressies staan van onze evenementen.

De activiteiten zijn makkelijk door een klik op de activiteit op de homepage maar ook in de activiteitenkalender te bekijken. We hebben een tabblad met links naar handige websites voor trainers toegevoegd. En natuurlijk hebben we de speciale ‘login’ voor onze leden, waarachter de kennisbank zit met presentaties van bijeenkomsten en lezingen, en waarin je je lidgegevens kunt aanpassen, in stand gehouden.

Via onze vernieuwde site hopen we je nog beter en sneller van nieuws en activiteiten te voorzien. We hopen je dan ook vaak als bezoeker op onze site, en natuurlijk bij onze activiteiten, tegen te komen!

Van oud…

Oude site

Oude site

 

 

 

 

naar nieuw…

Nieuwe site

Nieuwe site

Reacties zijn gesloten.